RESIDENTIAL VILLA

The client had a site of 1500 sqm and wanted to have a design, that could accommodate students but more spacious and luxury. We asked the client on how he envisioned it. All he told us was “make it double story and less green”. In this case we had little to work with.

With the phrase “make it double story and less green“,We designed 2 blocks. First Block. that is the Main house with 2 different apartments (ground floor and first floor) were the Ground floor has 3 bedrooms and first floor 4 bedrooms. It was more then He expected. Second Block, with also two different apartments, that has 2 bedrooms each. Less GREENERY as the Client requested. To make the whole House Accessible we added a complete DRIVEWAY.

 

FIRST BLOCK. That is the Main house with 2 different apartments were the Ground floor has 3 bedrooms. SECOND BLOCK. It is also with two different apartments, that has 2 bedrooms each. First floor with its 4 bedrooms and other functional spaces.